Posted in Utforma din dejtingstrategi

Inget napp på tinder? Här är knepen som lyfter din profil

Inget napp på tinder? Här är knepen som lyfter din profil Posted on 23rd May 2020

Som singel är det mer regel än undantag att använda dejtingappen tinder. Den snabba appen där man genom en enkel svepning kan bläddra mellan potentiella dejter eller partners har både hyllats och sågats i offentliga rum. Många anser att den är oseriös och att det inte går att träffa kärleken där igenom, men är det verkligen appen det är fel på eller behövs det snarare en finslipning av ens profil?

Ladda ner appen och kom igång

Har du inte skaffat appen än? Allt du behöver är en smartphone. Har du ingen eller är i behov av en ny så köp en begagnad iphone, enkelt och billigt. Sedan är det bara att ladda ner appen. Tinder fungerar lika bra för android. När du laddat ner den startar du ett konto och fyller i väsentlig information, sedan är det bara att sätta igång.

Undvik fiskar och bilar

När man frågar kvinnor vad de blir minst attraherade av på tinder så är svaret tydligt. Bilder på män med fiskar och med bilar! När du ska välja bilder bör du alltså inte ta med bilderna från fisketuren i somras, eller de där bilderna där du poserar framför din eller någon annans bil. Välj neutrala bilder där du ser välkomnande och trevlig ut.

Locka med något nytt

Din längd är inte en bra text till din tinderprofil. Lägg ner lite energi och skriv en ordentlig presentation där du öppet bjuder in till samtal. Skriv ett par rader om din personlighet och dina intressen, så de du matchar med har flera öppningar till ett samtal med dig. När ni väl matchat, sitt inte och vänta på att den andra ska skriva först. Våga ta chansen och skicka iväg ett meddelande direkt!

magnetism