Posted in Vem är du?

Strukturera din profil

Strukturera din profil Posted on 18th May 2020

Du ska nu strukturera din profil och sortera dina frågesvar efter viktighet, 1-5. 1 är minst viktigt och 5 är högst. Detta hjälper dig att snabbt bilda dig en uppfattning om vad som är viktigt för just dig. Vilka aspekter av din person och ditt liv som du tycker att andra skall uppskatta mest. Du lär dig vilka egenskaper som är hälsosamma och utgör grunden i det som är du. Detta är viktigt, eftersom du inte vill hamna med någon som uppskattar dina dåliga och destruktiva sidor och på så sätt lyfter fram dem.

I exemplet med “Anna” skulle det kunna se ut ungefär som nedan. Profilen är nedkortad för exemplets skull.

5

Jag tror jag har ett vänligt ansikte.

Mina ögon är snälla.

Normalintelligent och ganska trevlig.

Oftast ärlig.

Är troende kristen.

4

Många tycker att jag är rolig.

Väldigt tålmodig.

3

Jag är lite överviktig.

Jag jobbar som konduktör.

2

Jag känner att jag börjar bli lite för gammal men jag är nöjd ändå.

1

Det (ansiktet) är inte särskilt vackert.

Inte särskilt förtroendeingivande.

Jag vet inte var jag står politiskt och röstade inte det senaste valet.

magnetism