Posted in Utforma din dejtingstrategi

Sälj guldet och få mer pengar till kärleken

Sälj guldet och få mer pengar till kärleken Posted on 14th May 2021

Att dejta är spännande, pirrigt, fullt med förhoppningar och ibland även dyrt. Du vill bjuda på restaurang eller så vill du köpa något fint. Förutom att du vill ha snygga kläder och att du behöver besöka frisören. Då kan du sälja ditt guld och dina diamanter för att på ett enkelt sätt få mer pengar i plånboken.

Sälj guldet

De flesta av oss har värdefulla saker i vårt hem utan att vi vet om det. Om du har guldörhängen, manschettknappar, en trasig guldkedja eller rent av ett smycke med diamanter så kan du sälja det och omgående få pengar. Inom 24 timmar. Du ska ju inte sälja släktklenoder, fina saker som gått från generation till generation. Men smycken och manschettknappar som du fått av gamla partners som inte är en del av ditt liv längre – varför inte sälja dem? Då får du pengar att investera i din blivande kärlek. Du har kanske börjat dejta en helt underbar person, personen som du vill dela ditt liv med. Då vill du kunna bjuda på både goda restaurangbesök och härliga äventyr. Men allting kostar. Lösningen är enkel: vänd dig till Diamantbrev så kan du sälja ditt guld på ett säkert, smidigt och enkelt sätt. De betalar dig 466 kronor per gram. Det kan bli många sköna tusenlappar som inom 24 timmar finns på ditt bankkonto. Diamantbrev finns med på Trustpilot och har över 10 000 nöjda kunder.

Investera i dejten

De flesta som dejtar längtar efter att hitta den stora kärleken. När du har sålt dina smycken eller andra föremål av guld, är det klokt att du använder pengarna på ett smart och långsiktigt sätt. Först och främst ska du faktiskt vara lite kräsen när du dejtar. Inte så kräsen att du aldrig hittar någon, men spendera inte massa pengar på en person som inte är mogen och vänlig. Personkemi är ju också jätteviktigt. Det är smart att köpa riktigt snygga kläder. Kläder som verkligen sitter bra på dig och som du trivs i. Gå också till frisören. Just kläder och frisyr är en bra grundinvestering. Sedan bör du hålla i pengarna hårt. Gå på fikadejter de första gångerna som du träffar någon, så att inte pengarna flaxar iväg på personer som garanterat inte är en del av din framtid. Det kan ofta ta ett tag att lära känna en ny människa. Få en känsla om man trivs på riktigt. Vissa personer är väldigt roliga, men de vågar kanske inte vara seriösa. Medan andra kan vara ganska slutna i början, men när de väl känner sig bekväma så är de underbara och jätteroliga. Det är när du har fått en riktigt bra känsla för en person, träffat varandra flera gånger på fika- och promenaddejter, som du kan börja investera dina pengar i relationen på riktigt. Gå på restaurang, hyra kanot för en härlig dag i naturen eller gå på en intressant tillställning tillsammans.

magnetism