Posted in Utforma din dejtingstrategi

Definiera ditt dejtande

Definiera ditt dejtande Posted on 23rd April 2020

Internetdejting är populärare än någonsin och om du är på väg att ge dig ut i dejtingdjungeln kan det kännas både läskigt och spännande. Du är inte ensam om de känslorna! Många tycker att bara tanken på att lägga ut en profil känns pirrigt.

För att ditt dejtande ska bli lyckat är det smart att tänka igenom och definiera vad det är du verkligen vill få ut av det hela. Du kan jämföra olika alternativ hos Dejtingsidor.nu för att få en bra idé vad det handlar om och hur du bäst går till väga.

Fråga dig själv

Många som dejtar lägger sitt största fokus på vem de vill träffa och vad de vill få ut av att träffa nya personer. Det är naturligtvis bra, men det är också viktigt att du identifierar dina egna karaktärsdrag, förmågor och svagheter. Självkännedom är en svår men värdefull talang, och ju säkrare du är i ditt jag desto bättre kommer det att kännas. Att spela en roll, att försöka imponera för mycket eller att hela tiden sitta och hålla med leder ju ingen vart, då bubblan förr eller senare kommer att brista.

Studier har också visat att det de flesta tycker är attraktivt är en person med egna intressen och passioner. Var därför inte rädd att vara genuin och uppriktig, utan att såra eller vara argumentativ. So what om en gillar opera och den andra gillar hårdrock – det blir nya, spännande världar att upptäcka hos varandra.

magnetism