Posted in Utforma din dejtingstrategi

Skaffa kontor och hitta kärleken

Skaffa kontor och hitta kärleken Posted on 27th March 2021

Längtar du efter att träffa den stora kärleken? Eller bara en möjlighet att få dejta intressanta personer? Ett smart sätt är då att skaffa en kontorsstol eller ett kontor på ett företagshotell. Då kommer du garanterat komma i kontakt med många intressanta, aktiva och roliga människor som vill göra något av sina liv.

Skaffa kontor eller stol på företagshotell

Du är företagare och vill göra något av ditt liv, samtidigt som du också vill få dela ditt liv med någon speciell. Det kan vara svårt att hitta den rätta. Ja, bara hitta personer som du på ett naturligt sätt kan lära känna och visa vem du verkligen är för kan vara svårt. Ett mycket smart sätt är att skaffa ett kontor eller en kontorsstol på ett kontorshotell; på ett s.k. coworking-ställe. Då kommer du helt naturligt att komma i kontakt med många människor. Vissa mycket framgångsrika, andra oerhört kreativa. Människor som du kan nätverka med för att utveckla ditt företag och ta din karriär framåt, men också en möjlighet att få träffa en riktigt speciell och intelligent person att börja dejta. Ett kontorshotell är som ett nav med många människor och består av företagare som hyr ett kontor året runt. Här handlar det om personer som hyr en stol under en länge tid, och personer som hyr ett kontor eller en stol ett par dagar i veckan. Eftersom det finns många företagare, så blir det en naturlig genomströmning av fler personer än bara de som arbetar där. Du får ett naturligt större kontaktnät – vilket är positivt både för ditt företag och ditt kärleksliv. Gå in på Workaround och hitta både kontoret och kärleken på samma ställe.

Dejting i arbetslivet

Att hitta någon att dejta kan vara riktigt svårt. Det är många som använder datingappar, men inte lika många som faktiskt träffar den stora kärleken. Det absolut bästa är ju när man får träffa en person i verkliga livet. Att få mötas i korridoren och inse att den andra personen är något utöver det vanliga. Kunna samtala över en kopp kaffe när du tar förmiddagspause – för att du ser att den andra har tagit en förmiddagspause. För många av oss är också karriären väldigt viktig, särskilt om du är företagare och har eget företag. Att träffas på arbetsplatsen, eller ett kontorshotell där man hinner lära känna varandra i vardagen, är faktiskt väldigt smart. Det är ju naturligtvis viktigt att du kan göra åtskillnad mellan arbetsliv och kärleksliv. Du hyr ett kontor och träffar en person som du tycker är attraktiv. Du inser också att det kan vara en bra samarbetspartner för ditt företag. Då kan det vara klokt att gå fram långsamt så att du inte förstör en blivande affärsrelation, för att ni råkade gå på dejt och det inte blev som ni hade hoppats. När du kommer till ditt kontor är det smart om du börjar med att fokusera på arbetet, visar din kompetens, mognad och att du är en rolig person. Då öppnar sig möjligheterna att både hitta både kärleken och en bra affärspartner.

magnetism