Posted in Utforma din dejtingstrategi

Innan du börjar dejta

Innan du börjar dejta Posted on 13th February 2020

Funderar du på att börja dejta igen? Då har du kanske blandade känslor. Att träffa en ny person kan vara roligt, men ofta är det också lite nervöst. Det finns många tips kring hur du ska klä dig eller bete dig på första dejten, men få artiklar handlar om vad du bör tänka på innan du börjar dejta. I det här inlägget ska vi titta på just det. Vad bör man tänka på innan man börjar dejta? Nedan hittar du de bästa tipsen!

[IMAGE=bWirOYekv9tn.jpg]

Känn efter om du är redo

Innan du börja dejta bör du tänka till lite. Är du redo att dejta någon just nu? Ibland kan det kännas bra att bli klar med sådant som behöver göras innan du börjar med dejting. Känner du dig nöjd med hur det går på jobbet? Är ditt hem fixat och snyggt? Känner du dig nöjd med dig själv? För att dejtingen ska vara lyckad krävs det att du är redo för det mentalt.

Utseende & hälsa

Oftast är en fettsugning i Malmö inte nödvändig inför en dejt, men det är naturligtvis viktigt att du känner dig nöjd med ditt utseende. Tyvärr är det något som kan ta lite tid, det vill säga du kan inte komma i form på en vecka. Just därför är det viktigt att du satsar på tipset ovan och verkligen arbetar på att vara nöjd med dig själv på alla plan. Träning och en hälsosam kost är viktiga både för att du ska känna dig snygg och för att må bra mentalt. Ett snyggt utseende börjar med ett friskt inre!

Självförtroende

För att dejtingen ska leda till något bra är det viktigt att du värdesätter dig själv. Den som inte gör det blir som en dörrmatta, som godtar det mesta. Det är väldigt viktigt att du verkligen är nöjd med dig själv, och om du inte skulle vara det kan det vara bättre att vänta med dejtingen. Då är det bättre att lägga tiden på att förbättra din självbild och arbeta på att nå dina mål. När du verkligen tycker att du är bra och att du har något att vara stolt över i ditt liv kommer din självbild snabbt att förbättras.

Fundera på vad du vill

Det är alltid en bra idé att veta vad du är intresserad av. Då blir det mycket enklare att välja rätt. Det betyder inte att du inte kan vara flexibel, men om du t.ex. vill ha ett förhållande är det bara att tacka nej till personer som vill ha mer oseriösa affärer. Varför lägga din tid på någon som inte har samma mål som du? Om du vet vad du vill blir det enklare att få just vad du vill ha.

magnetism