Posted in Utforma din dejtingstrategi

Innan den första dejten

Innan den första dejten Posted on 15th July 2019

Den planerade skolan

Det kommer en punkt när det inte längre går att samla mer information om personen och lära känna hen bättre utan att ses. Man kan även av olika skäl bestämma sig för att det är dags att ses utan att man nått dit.

Bortsett från research om personen med hjälp av Google, Facebook, Instagram, Ratsit, LinkedIn o.s.v. kan man, utöver att enbart chatta, även ringa till varandra. Detta är betydligt mer tids- och kostnadseffektivt än att gå på fysiska dejter. I telefon kan du snabbt få svar på dem flesta av dina frågor och dessutom få en bättre känsla för ert sociala samspel och huruvida det är adekvat för dig. Tack vare att ni träffats via internet har du dessutom redan en viss uppfattning om hur personen i fråga ser ut.

Den spontana skolan

Likt fallet med den planerade skolan kan man, om man vill ha ett mellansteg mellan att chatta och ses även testa att ringa varandra en eller ett par gånger innan man ses för första gången. I telefon är det lättare att bilda sig en uppfattning om varandra än via chatt. Utöver det (om man nu ens gör det, vill säga) behöver du inte göra särskilt mycket förberedelser inför den första dejten om du följer den spontana metoden. Det kan dock vara värt att göra lite, lite research med hjälp av Facebook eller Google för att försäkra sig om att personen inte kommer utsätta en för fara, men om du verkligen vill ha spänning kan du bortse även från detta steg. Vissa chattar inte ens utan ses i princip direkt, baserat på det dem sett på bilderna. Detta är en minst sagt våghalsig approach!

magnetism