Posted in Utforma din dejtingstrategi

Går ni för fort fram i dejtandet?

Går ni för fort fram i dejtandet? Posted on 9th January 2020

När man har blivit nykär eller förälskad är det lätt hänt att passionen tar över och man börjar att gå för fort fram i relationen, men hur vet man egentligen om man kör på alldeles för snabbt och när det är dags att sakta in? Det är naturligtvis en väldigt individuell fråga. Alla människor fungerar olika och det är viktigt att det känns bra för båda. Trots det finns det ändå några gyllene regler som man borde anpassa sig efter. På så sätt kan ni känna er säkrare på att relationen kan bli hållbar och får dessutom tid att sakna varandra lite mer, något som faktiskt är väldigt viktigt i början. Här nedan har vi listat några saker som kan vara ett tecken på att ni går alldeles för fort fram.

[IMAGE=dbZmtXcq33i2.jpg]

1. Ni har redan sett till att planera in flera dejter under en och samma vecka

[IMAGE=bVwb5rfLvt7s.jpg]

Visst är det roligt att gå på dejt och att träffas mycket när man verkligen har fått upp ögonen för varandra, man vill såklart lära känna den andra personen så mycket som möjligt. Att boka in flera dejter på en och samma vecka kan dock komma med sina nackdelar. Ni ger inte varandra möjlighet att känna efter och reflektera över era känslor och möten.

2. Ni smsar varandra hela tiden

Att prata mycket med den man tycker om är naturligtvis lockande, men se till att det inte blir för mycket. Brukar ni konstant smsa varandra om ni inte pratar i telefon och hörs ni från morgon till kväll? Då kan detta vara ett tecken på att ni behöver trappa ner lite. För det första har ni inte tid att sakna varandra och för det andra kommer ni inte ha något roligt att prata om när ni väl ses, eller hur?

3. Du har redan träffat föräldrarna

Visst kan det ses som en varningsflagga att inte få träffa sin partners föräldrar, men att få träffa dem väldigt tidigt kan även det blinka rött. Det vanligaste är att man träffar föräldrarna när det har gått cirka 3-6 månader. Då vet man lite mer om relationen och det är lättare att avgöra om päronen ska presenteras eller inte.

4. Du har precis kommit ut ur en annan relation

Har du kommit ut en annan relation väldigt tätt inpå är det extra viktigt att du går försiktigt fram. Det är viktigt att du verkligen är helt över ditt ex innan du ger dig in på något nytt och att du är läkt från alla eventuella sår och krossade hjärtan som du kan ha fått uppleva. Underhåll dig med roliga saker från vuxen.se istället tills du är säker på att du kan hantera en ny relation och allt vad det innebär.

magnetism