Posted in Utforma din dejtingstrategi

Förbered dig inför dejten

Förbered dig inför dejten Posted on 27th December 2019

Att gå på dejt är väldigt roligt och oftast mycket spännande. Det är inte ovanligt att man kan känna sig lite nervös inför att träffa en person som man tycker om eller kanske en person som man faktiskt bara pratat med online innan. Det är mycket som måste fungera för att det ska bli en andra dejt och pressen kan kännas stor. Av denna anledning är det extra viktigt att du känner dig så förberedd inför dejten som möjligt.

[IMAGE=c9x07KduCJum.jpg]

Rätt kläder

[IMAGE=cDRe4YbriMf1.jpg]

Kläder säger mycket om en person och inför en dejt vill man känna sig både snygg och bekväm. Hos johnells.se kan du hitta mängder med snygga tröjor och jackor som passar både för herr och dam. Planera gärna vad du ska ha på dig i god tid så att du hinner tvätta upp och stryka det som behövs. Glöm inte bort att kolla vilket väder som ska råda för dagen. Om det ska bli spöregn kanske inte dina pumps kommer vara speciellt lämpliga.

Lukta gott

Lukten sägs påverka en människa väldigt mycket och därför är det viktigt att du luktar gott. Du ska naturligtvis se till att duscha innan dejten och gärna använda dig av någon god parfym som kommer till sin rätt på just dig. Här är det viktigt att inte gå till överdrift. Det är lätt hänt att man sprayar på sig för mycket i tro om att parfymen kommer att försvinna för snabbt. Vi rekommenderar en enstaka spraydusch för tillräckligt med doft.

Kom i tid

Vill du göra ett gott intryck på din dejt så måste du se till att komma i tid. Var hellre för tidig än för sen. Helt ärligt är det fruktansvärt tråkigt och attraktivt att behöva stå och vänta på någon när man har gjort sig extra fin. Ett tips är att du kollar upp ressträckan i förväg med hjälp av olika kartor, reseplanerare och appar. Visst kan man inte göra något åt om tåget fastnar på vägen, men du kan åtminstone se till att göra ditt yttersta för att säkerställa att du kommer till rätt plats i rätt tid.

Bra samtalsämnen

Det finns få saker som är lika obekväma som när ni inte har något att prata om. Du behöver inte fråga ut din dejt om varje liten del av personens liv, men se till att du har några bra samtalsämnen på lager. Vi vill dock påpeka hur viktigt det är att också lyssna. Om du pratar på alldeles för mycket kommer inte din dejt få en syl i vädret och det finns risk att du uppfattas som egotrippad. Har ni träffats på nätet så kika igenom personens dejtingprofil för att hitta bra samtalsämnen som du kan använda dig av.

magnetism