Posted in Utforma din dejtingstrategi

En riktigt tvåsamhet växer fram

En riktigt tvåsamhet växer fram Posted on 16th July 2020

Vad som sker på sikt är egentligen utanför gränserna för denna hemsida, men det finns många resurser att tillgå. Försök vara källkritisk och ta inte råd från forum och liknande. Hitta tips från personer som har koll. Titta på vänner och familj och fråga de som faktiskt varit i långa relationer. Kanske har du en farmor eller farfar som varit gifta hela livet? Hur fungerade det för dem? Har de några råd?

Du kan också behöva fortsätta jobba med dig själv utanför själva relationen. Du har ett ansvar att ta hand om dig själv och din hälsa. Det är inte din partners ansvar att se till att du är välfungerande. Givetvis ska hen stötta dig, men det yttersta ansvaret är alltid ditt. Att tro att man kan lägga över det på en annan är ett bra sätt att påverka utsikterna för en lyckad, långvarig och kärleksfull relation mycket negativt.

Vi hoppas att denna hemsida har presenterat en metod som kommer att vara dig till hjälp. Vi tror att nyckeln till ett långvarig och harmonisk tvåsamhet ligger i att vara strategisk och tålmodig. Om man först ser sig själv för den man är kan man sedan lära sig se en annan för vad hen är. Om båda tar ansvar för sig själva och ärligt engagerar sig i att bygga upp något vackert så går det att hålla ihop livet ut utan problem, om det är vad man önskar.

Ett stort tack för att du besökte denna sida. Vi hoppas att du har kunnat hitta både ett och annat som kommer vara dig till hjälp här. Även om du väljer att inte använda dig av hela konceptet, så hoppas vi att du tar med dig både ett och annat guldkorn. Vi önskar dig all lycka inför framtiden! Det kommer gå alldeles utmärkt alltihop!

magnetism