Posted in Utforma din dejtingstrategi

Boosta din dejtingprofil

Boosta din dejtingprofil Posted on 26th October 2020

I takt med internets framfart har även nätdejtingen blivit vardagsmat för singlar som önskar träffa den rätte. Mobilen gör det möjligt att kärleksspana utan att ens behöva ta dig utanför dörren. Smidigt och dessutom riktigt underhållande enligt många!

Frågan är bara vad som krävs för att skapa goda förutsättningar för ett lyckat nätdejtande. Hur gör du din profil intressant och finns det några knep för att inte bli en i mängden av kärlekstörstiga singlar?

Ärlig från start – behåll brillorna på profilbilden

En bra utgångspunkt när det gäller att boosta din profil på dejtingsidor är att våga vara ärlig. Att välja en bild du är bekväm med och som du själv gillar är en sak, men att framställa dig annorlunda än i verkligheten är något annat. Är du tunnhårig så försök inte dölja den kala flinten eller om du är kort i rocken så skapa inte overkliga proportioner på dina bilder. Bär du glasögon till vardags ska du så klart även välja en bild där du har ett par fina brillor på dig. Faktum är att du hittar mängder av stilriktiga glajjor att köpa direkt på nätet. Ta en titt på wearglas.com om det är så att du tvivlar på att glasögon gör sig fina på bild. Tvärtom kan du med rätt brillor sticka ut bland mängden av profilbilder!

Undvik klyschor

Inom dejtingens värld minglar det av klassiska uttryck som i grund och botten är rena rama klyschor som få egentligen förhåller sig 100 % till. Även om det finns klyschor som funkar är ändå det stående tipset är att satsa på en presentation som inte känns allt för tillgjord. Skriv inte för mycket om dig själv, men påpeka gärna istället vad du inte letar efter än tvärtom. Då kan du snabbt filtrera bland dina “fans” när det väl är dags att gå steget längre och boka in en dejt “IRL”!

magnetism