Posted in Utforma din dejtingstrategi

3 tips för en lyckad dejt

3 tips för en lyckad dejt Posted on 10th September 2020

Många upplever det som väldigt nervöst att gå på dejt. Oftast tyder nervositeten på något positivt och att dejten är något du verkligen ser fram emot. I Sverige har vi aldrig haft en dejtingkultur på samma sätt som i andra länder. Vi är inte vana vid så kallad casual dejting som man ofta ser i utländska filmer. Här kommer tre bra tips för att hjälpa dig få en lyckad dejt.

Ge dig själv de bästa förutsättningarna

Acceptera att du kommer vara nervös och att det är något positivt! Se till att vara utvilad innan. En dejt blir aldrig lyckad om det är något du stressat klämmer in. Ät gärna lite innan och ta gärna med dig något i handväskan som hjälper dig hålla igång energin, vi rekommenderar Barebells proteinbars som ser till att du håller energinivån uppe under hela dejten.

Bekvämlighet före glamour

Vi vill såklart alltid piffa till oss lite inför en dejt så vi ger ett riktigt bra första intryck. Men tänk på att inte ta i för mycket. Din dejt kommer uppskatta att du gjort en ansträngning men tänk på att du ska känna dig bekväm först och främst och känna dig som dig själv. Är du en jeanstjej så kör på jeans! Älskar du din lilla svarta så dra på dig den. Din självkänsla kommer lysa.

Välj något avslappnat att göra på dejten

Allting lämpar sig inte för en dejt, speciellt om ni inte känner varandra så bra innan. Tänk på att göra dejten så avslappnad som möjligt. Aktiviteter är alltid bra och det behöver inte vara något avancerat. Istället för att sitta stela och nervösa på ett fik, varför inte köpa med er kaffe och ta en promenad? Besök ett museum, en nöjespark eller varför inte bowla ihop. Vet ni redan något som ni har gemensamt så är det en fantastisk startpunkt!

magnetism