Posted in Utforma din dejtingstrategi

Alternativa sätt att dejta på

Alternativa sätt att dejta på Posted on 23rd May 2020

Den första dejten brukar av tradition antingen ske över en kopp kaffe eller måltid på restaurang. Det första, lite trevande och nervösa mötet är för många ganska ångestladdat och kan upplevas som lite krystat. Av den anledningen kan det vara kul att istället göra en aktivitet när ni ses, vilket tar bort lite av pressen och inte leder till pinsamma tystnader. Dessutom kan det vara ett kul tillfälle att se om ni har gemensamma intressen och inställningar.

Om ni redan har kommit fram till att ni är sportintresserade så kan det vara kul att pröva på parträning på ett gym eller en idrottsplats. Bestäm ett kul pass eller anlita en PT som kan hjälpa er på traven och snofsa till dig lite i förväg med snygga träningskläder från gorilla sports för att sätta pricken över i:et. Okonstlat och naturligt med den extra bonusen att du lyckas klämma in ett träningspass. På liknande vis kan ni också arrangera en danslektion och du kan förbereda dig med några tips på att bättra på dina moves så att du får imponera så gott du kan.

Finn gemensamma intressen

Har ni upptäckt gemensamma intressen som till exempel opera, historia eller poesi så är det idag fullt möjligt att gå på singelvällar på muséer och teatrar runt om i Sverige. Genom att bestämma träff på ett sådant event så får ni dels en intressant upplevelse och får beblanda er med andra som också är singlar.

En picknick eller matlagningslektion är också ett avslappnat sätt att dejta på. Är du redan skicklig på att laga mat kan du ordna en härlig matkorg och blända med dina kulinariska färdigheter i en park eller på en kajkant.

magnetism