Posted in Vem är du?

Helgen då du gör förarbetet

Helgen då du gör förarbetet Posted on 9th May 2019

Helgen då du åker iväg på egen hand för att lära känna dig själv är otroligt viktig. Det är med dess hjälp som du lägger grunden för din framtida framgång i den tvåsamhet du söker. Du kanske bävar inför tanken på att behöva sitta ensam någonstans, men det är värt det.

Först väljer du helt enkelt plats och tid. Om du har ett landställe eller tillgång till någon kompis sådant så kan du förslagsvis åka dit. Eller så kan du boka ett hotel någonstans. Det enda du behöver ha med dig är penna och papper. Samt mat förstås. Det är inte rekommenderat att dricka alkohol, då detta kan påverka ditt goda omdöme.

Eftersom allt detta är en signifikant stund i ditt liv är det på sin plats att göra det hela till en slags ritual. Var inte rädd för att sätta på lite musik som du gillar eller kanske tända ett par ljus.

Sedan är det bara att sätta igång. Det du ska göra är att titta på frågorna som vi presenterade inledningsvis och besvara dem så ärligt som möjligt. Om några av frågorna känns irrelevanta kan du stryka dem. Om du kommer på några egna som är viktiga så lägg till dem. Tänk på att dem som du kommer ställa dig själv kommer du även behöva ställa till din kandidat, alternativt luska ut om hen utan att direkt fråga.

Se till att dokumentera dina frågor och svar så att du enkelt kan komma tillbaka till dem och utveckla dem vid behov. Det är värt att lägga tid på detta.

Något många glömmer i allt detta är hur viktigt det är att kunna bli lämnad. Även kallat “dumpad”. Samt att kunna lämna och avbryta. Bestäm dig därför nu en gång för alla att när det gäller dejting, så har alla all rätt att avbryta när de vill.

magnetism