Posted in Utforma din dejtingstrategi

3 dejtingtips till Alla hjärtans dag

3 dejtingtips till Alla hjärtans dag Posted on 9th February 2021

Den 14 e februari firas Alla hjärtans dag i Sverige och i många andra länder. Det är kärlekens högtid och kallas även för Valentines Day. Den här dagens firas bäst två och två. Om du har en partner eller dejtar någon är det en bra idé att skämma bort personen lite extra. Det är även ett utmärkt tillfälle att bjuda ut någon på en första dejt. Här hittar du de bästa tipsen som gör din Alla hjärtans dag-dejt till en succé.

Ge din dejt en present

Uppmärksamma din dejt med en unik alla hjärtans dag present från Partykungen.se. Att få en present kommer definitivt att göra dagen minnesvärd. Alla älskar att få presenter, framför allt från sin dejt. En fin present på Alla hjärtans dag är lika viktigt till den nya dejten som till en mångårig partner. Om det är en av de första dejterna kan en omtänksam present visa att du bryr dig om personen. Till en mångårig partner kan presenten ge det där lilla extra som krävs för att hålla glöden vid liv. Du kan även välja att ge många små kärleksgåvor utspritt under hela dagen. Hos Partykungen.se hittar du ett stort utbud av härliga presenter som passar på Alla hjärtans dag. Klassiska presenter som nallebjörnar, hjärtkuddar och choklad går alltid hem. Ett kul spel kan ge er en rolig tid tillsammans och kanske hjälper det er även att lära känna varandra bättre. Du hittar även mer vågade gåvor som kan ge rätt romantiska stämning. Det viktigaste är att du ger en present som får din dejt att känna sig extra bortskämt på denna speciella dag.

Bjud på hemmalagad middag

Många väljer att boka en hotellnatt på Alla hjärtans dag, men det är minst lika romantiskt att bjuda på hemmalagad middag. En mysig hemmakväll kan bli den perfekta dejten. Det gäller att planera väl och lägga extra krut på dekorationerna. Med en fin dukning med levande ljus, en romantisk spellista och ett gott vin kommer du långt. När det är en middag för två passar det bra med halvflaskor av hög kvalitet. En champagne ger en festlig stämning och passar bra till förrätten eller innan middagen. Glöm inte att ge presenten vid ett lämpligt tillfälle under eller efter middagen. Stäng av mobilerna och njut av varandras sällskap!

Köp röda rosor

Sist men inte minst bör du köpa en eller flera röda rosor. De kan vara en del av dukningen eller en present till din dejt. Få saker är så symboliska för kärleken och Alla hjärtans dag som den röda rosen. Du behöver inte köpa många, men några stycken kommer definitivt bidra till den rätta stämningen.

magnetism